Hoofdbeeld Oculus Development Kids | Holland WebWeek Groningen

Virtual Reality Kids

Virtual Reality voor en door kinderen tijdens Holland Webweek Groningen. 
Op zaterdag 19 september gaan Kids hun eigen Virtual Reality bril maken. Dat is best wel pittig, maar gelukkig worden ze geholpen door de Groningse webbureau’s Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe en Wowww! Zij helpen je om de bril te maken en natuurlijk mag je die mee naar huis nemen! Dus kom zaterdag naar het festivalterrein. Het is voor alle basisschoolkinderen.
Aanvangstijden worden binnenkort bekend gemaakt.

Oculus Development kids | the leap experience | Holland WebWeek Groningen

The Leap Experience

Het lijken gewone rubberen tegels. Eitje om daar overheen te balanceren naar de overkant, toch? Niet tijdens The Leap Experience. Want dan wordt er namelijk gebalanceerd met een “Oculus Rift”. Deze virtual reality bril verandert de rubberen tegels in vervaarlijk bewegende pilaren en de grond transformeert in een diepe, diepe afgrond. Zelfs de stoerste jongens van de klas zullen de overkant bereiken een uitdaging vinden. 

Virtual Reality Kids | Holland WebWeek Groningen

Een eigen Virtual Reality bril maken!

Je kunt tijdens een bijbehorende workshop zelf een eigen virtual reality bril gaan maken en mee naar huis nemen. Je ervaart niet alleen de magische werking, maar leert ook precies hoe het werkt. En aan het eind van de cursus neem je de bril gewoon mee naar huis. 

Natuurlijk word je een handje geholpen!

Een eigen virtual reality bril maken en The Leap Experience wordt aangeboden door Wowww! en Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe. Deze twee webbureau’s uit Groningen organiseren dit deel van Holland WebWeek Groningen. Zij geloven heel sterk in het ‘zelf zien, denken en dan doen’. Dus wie weet word je door deze workshop later wel een van de steengoede techneuten die bij deze bedrijven werken.