hoofdbeeld sprekers | Holland Webweek Groningen

De Sprekers

Van woensdag t/m zaterdag zullen tijdens de Holland WebWeek Groningen heel veel sprekers de revue passeren. Bekende en minder bekende specialisten en generalisten. Allemaal met een speciale band met online en ICT en allemaal met een specifieke visie op ‘Tomorrow’s Way of Life’   

DAAN ROOSEGAARDE

Vrijdag 18 september
9:00-10:00 uur
Nieuwe Kerk

Sprekers

Daan Roosegaarde

Daan Roosegaarde maakt inmiddels furore over de gehele wereld. Van zelfoplichtend fietspad tot sensorfashion, van Amsterdam Centraal tot Groningen, het komt voorbij.

 

VINCENT EVERTS

Donderdag 17 september
9:00-10:00 uur
Nieuwe Kerk

Sprekers

Vincent Everts

De trendwatcher, futuroloog en video blogger van Nederland presenteert in sneltreinvaart de nieuwste facts, figures, gadgets en de glorieuze toekomst van elektrische auto’s.

 

RONALD PRINS

Donderdag 17 september
 10:45 – 11:30 uur
Platform Theater

ronald prins

Ronald Prins

Cryptograaf, hacker, directeur en mede-oprichter van Fox-IT, het grootste internetbeveiligingsbedrijf van Europa. Ronald Prins staat dan ook wel bekend als ‘de machtigste nerd van Nederland’.

 

PEDRO DE BRUYCKERE

Donderdag 17 september
14:15-15:15 uur
Nieuwe Kerk

Sprekers

Pedro de Bruyckere

Zijn lezingen zijn een feest. Vol humor en nuances komen de belangrijkste toekomstige ICT-ontwikkelingen binnen het onderwijs en de jongerencultuur aan bod.

 

JEROEN VAN ITERSON

Donderdag 17 september
11:45-12:30 uur
Simplon

Jeroen van Iterson

Jeroen van Iterson

Jeroen van Iterson schetst hoe digitale technologie in het algemeen en ICT in het bijzonder een doorslaggevende rol gaan spelen in de muziekwereld. 

 

TJEERD VEENHOVEN

Donderdag 17 september
15:45-16:30 uur
Simplon

Sprekers

Tjeerd Veenhoven

‘Hoe creatief kan een ICT-er zijn.’ Tjeerd Veenhoven combineert moeiteloos digitaal met duurzaam. Bijvoorbeeld the iFan, waarmee je op de fiets een iPhone kunt opladen.

 

GERT FRANKE

vrijdag 18 september
11:30 – 12:30
Infoversum

Gert Franke

Gert Franke

Bij Big Data visualisatie dan kun je niet om Clever°Franke heen. Al jaren verkennen zij de creatieve wegen van deze bijzondere vorm van visualisatie. Prijs na prijs en een heerlijke portfolio.

 

EVELIEN BOUMA

17 & 18september
Spelleider ‘Go or No’
o.a. Nieuwe Kerk

Evelien Bouwman

Evelien Bouwman

In sneltreinvaart presenteren Evelien Bouma en haar team de nieuwste ICT/Online tools. Wordt het een ‘go’ of wordt het een ‘no’. Geef je mening en doe een voorspelling.

 

ANNEMIEKE TER BORG

Donderdag 17 september
Dagvoorzitter education
Nieuwe Kerk

Annemieke ter Borg

Annemieke ter Borg

Annemieke is een onderwijsvrouw in hart en nieren. Zij is hogeschoolbreed verantwoordelijk geweest voor de introductie van Blackboard bij Hanzehogeschool (2001) en de verdere innovaties binnen de Elektronische Leeromgeving. Op deze dag is zij de dagvoorzitter van een prachtige onderwijsdag.

 

JAAP HENK HOEPMAN

Donderdag 17 september
11:30 – 12:30 uur
Platform Theater

Jan Henk Hoepman

Jaap Henk Hoepman

Jaap-Henk Hoepman is verbonden aan de Radboud Universiteit. Hij treedt op als deskundige in de media, schrijft artikelen en is actief in het publieke debat over privacy en veiligheid.

 

EDWIN VAN ANDEL

Donderdag 17 september
13:40-14:30 uur
Platform Theater

edwin-van-andel

Edwin van Andel

Hij laat je vanuit het perpectief van de hacker op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld.

 

RENEE DANNIS

Donderdag 17 september
Dagvoorzitter
Simplon

Renee Dannis

Renée Dannis

Sinds haar verhuizing naar het noorden in 2005 schrijft zij voor en over de culturele sector van zowel Rotterdam als Groningen. Met TOPCINN (www.topcinn.com) hoopt zij waardevolle verbindingen te kunnen leggen tussen de creatieve industrie en de overige topsectoren, bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

 
Fill out my online form.