Over CLEVER°FRANKE

C°F is een ontwerpbureau voor interactieve informatie- en datavisualisatie oplossingen die informeren, intrigeren en inspireren.

Ontwerpen voor Complexiteit
De toenemende hoeveelheid en beschikbaarheid van data biedt de mogelijkheid om de wereld om ons heen beter te onderzoeken, te begrijpen en te verbeteren. Tegelijkertijd zien we vaak dat ‘big data’ eerder leiden tot een stortvloed aan informatie dan tot meer inzicht. Hoge verwachtingen van de eindeloze mogelijkheden trekken een zware wissel op het vermogen van de maatschappij om waardevolle kennis en inzichten te verzamelen, om zo producten en diensten te kunnen ontwikkelen die vorm geven aan onze toekomst.

CLEVER°FRANKE, opgericht in 2008, ontwikkelt oplossingen als interactieve visualisaties, applicaties en installaties. Samen met vooruitstrevende merken, bedrijven en organisaties worden slimme en innovatieve producten en diensten ontwikkeld die passen in een groeiende netwerkomgeving en complexer wordende wereld.

Vanuit Utrecht wordt samengewerkt met toonaangevende nationale en internationale merken in een breed scala aan sectoren. Sterke analytische en conceptuele vaardigheden worden gecombineerd met een holistische ontwerpbenadering. Deze aanpak heeft geresulteerd in bekroonde producten en diensten.