Hoofdbeeld Gamehal van het Noorden | Holland WebWeek Groningen

It Academy Noord-Nederland

Kom zaterdag 19 september naar de IT Academy area en neem het op tegen andere kenners en maak ons beroemd!
Test je ICT-kennis tijdens de Holland WebWeek Groningen, doe mee met de i-Quizz van IT Academy Noord-Nederland en win prachtige prijzen.
Help mee de IT Academy beroemd te maken en maak kans op een Apple Watch of een iPad Mini.

i-Quizz

Test je ICT-kennis tijdens de Holland WebWeek en doe mee met de i-Quizz van IT Academy Noord-Nederland. Weet je het één en ander over programmeertalen, ken je al die toffe internet startups hier in het Noorden of hou je van gamen? Kom dan zaterdag 19 september naar de IT Academy area en neem het op tegen andere kenners. De echte i-Quizz toppers maken kans op één van de volgende prijzen:

  • 1ste prijs – Compleet verzorgde cursus bij de IT Academy (want zo blijf je bij)
  • 2e prijs – Abonnement op een ICT-tijdschrift
  • 3e prijs – IT Academy goody pakket
IT Academy Noord-Nederland | Holland WebWeek Groningen

Samen beroemd worden

IT Academy Noord-Nederland wil samen groeien, maar ook samen met jou beroemd worden. Help je ook de IT Academy beroemd worden? Degene die daar het best in slaagt ontvangt een Apple Watch of een iPad Mini. Meer weten? Kom dan 19 september naar de IT Academy area. Je kunt ons herkennen aan het gigantische blauwe IT Academy beeldscherm.

IT Academy Noord-Nederland

IT Academy Noord-Nederland zet zich in voor een hoogwaardige, gezonde en evenwichtige ICT-arbeidsmarkt in het Noorden. Dit doen ze door state-of-the-art onderwijs te bieden, toepassingsgericht onderzoek te faciliteren en via evenementen de juiste organisaties met elkaar te verbinden.

IT Academy Noord-Nederland | Holland WebWeek Groningen