Hoofdbeeld Gamehal van het Noorden | Holland WebWeek Groningen

Gamehal van het Noorden

Tijdens de Holland WebWeek Groningen ontbreekt de bloeiende noordelijke game industrie zeker niet. Op zaterdag 19 september presenteren opleidingen en bedrijven zich in de ‘Gamehal van het Noorden’. Je kunt games uitproberen die gemaakt zijn in het noorden en het leuke is; de makers staan er bij en kunnen je er alles over vertellen.

Gemaakt in het noorden van Nederland.

In de Gamehal van het Noorden zijn games in allerlei soorten en maten. Van geavanceerde ‘shooters’ tot hele bijzondere serious games. Games voor smartphones, voor de Oculus Rift of gewoon voor de computer. Ze hebben een belangrijke overeenkomst; ze zijn gemaakt in het noorden van Nederland. Kom dus kijken in het Ebbingekwartier bij het Infoversum. De precieze locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. De toegang is gratis.

Mee doen!

Onderstaande bedrijven en organisaties zijn allemaal vertegenwoordigd in de Gamehal van het Noorden. Heb je zelf een fantastische game ontwikkeld of heb je dat met je bedrijf of opleiding gedaan en wil je die graag demonstreren aan een groot publiek? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Wij gaan dan kijken of wij je een plek kunnen geven in de Gamehal van het Noorden. Wie weet wordt dit onderdeel van Holland WebWeek Groningen voor jou wel het begin van een glansrijke carrière in de wereld van de Games.

Gamehal van het Noorden | Holland WebWeek Groningen